Skip to main content

Tutkapari

Otetaan tähän väliin unboksaus, ikäänkuin kevyempänä blogauksena parin pidemmän jälkeen. Nämä eivät ole tuliaisia sanan varsinaisessa merkityksessä, koska en roudannut niitä itse, vaan annoin suosiolla postin kuljetettavaksi. Siinä ne nyt kököttävät, kaksi pahvista “mailer" boksia (mailerin tarkoitus on pitää varsinainen laatikko kuosissa). 



Vaan mitäpä lootista löytyy? Katsotaan: Kaksi kappaletta Megahousen Excellent Model -sarjan Kuroko’s Basketall -figuureja, ⅛ mittakaavassa. Kuroko ja Kagami, Seirinin dynaaminen duo ja sarjan päähahmot. Nämä ovat uudempia, tummalla peliasulla (tuo seirinin musta peliasu on muuten koko sarjan hienoin), figuista on myös aiemmin julkaistut versiot vaaleilla paidoilla ja housuilla.





Kaikki vaikuttaa olevan kunnossa, mailereiden ansiosta myös laatikot ovat aivan koskemattoman näköisiä. Itse figuureissakaan ei ole valittamista, sculptaus on mainio, asennot luonollisen näköisiä ja maalaus oikein mukavaa jälkeä, missään ei näy pientäkään virhettä. Kuvasta ei oikein välity maalauksen nyanssit, mm. hiuksissa on useaa sävyä, ikäänkuin korostamassa yksityiskohtia ja simiuloimassa luonnollista valon tuomaa syvyysvaikutelmaa. Näyttävät myös tarkasti esikuviltaan, ainoa yksityiskohta jonka huomasin on se, että Kagamin Air Jordaneista on jätetty Niken logot pois, ilmeisesti varotoimenpiteenä. Ainakin sarjiksessa ne kuitenkin näkyvät. 





 Mitäs muuta näistä nyt sanoisi? Hintaa lukuunottamatta ei oikein voi jupista mistään, köyhdyin parivaljakosta päälle 200€. 😅 No, koko konkurssissa ei tuo enää tunnu missään ja ebayssa ryöstetään varsinkin Kagamilla jo itsessään lähelle tuon verran. 

Siinä oli figuuriunboksausta tälle kerralle, katsotaan onko ensi kerralla pelejä, vai jotakin muuta. Kiitoksia lukijoille! -Malone

Comments

Juho said…
Ohhoh, komian näköstä! Kuinka korkea tuo Kagami on ständinsä kanssa? Tikun pituus nostaa (heh) figun kokonaisnäyttävyyden kyllä ihan omalle tasolleen. Tosin on myös Kurokon asento tosi dynaamisen näköinen. Tyylikästä meininkiä kyl, ja johan se sulla olikin aika hankkia figuurihyllyyn edustusta myös Kuroko no Basukesta :D

Hyllystä puhuen, mahtuuko sulla olemaan kaikki figut olemaan näytillä samaan aikaan? Näin äkkiseltään muistan että löytyy ainakin wrestlingiä ja samuraita, Majimaa, R.Mikaa ja Marieta, transformereista puhumattakaan.
Malone said…
Kagami on tikun kanssa about 30cm korkee.
Mun kamikset mahtuu about kaikki näytille kerralla, mut nyt ollaan ihan hyllytilan rajoilla :'D
Kamikset on kahdella hyllyköllä kahdessa huoneessa, joista toisessa on astiakaapista kustomoitu lasivitriini. Haluaisin siihen vielä valot, pitää viritellä ledit joku päivä sinne kattoon. Oon jakanut sillei, että retronostalgia on kammarin hyllyssä, koska siellä on myös mun kuvaputkitöllö ja vanhat konsolit. Olohuoneessa on modernimmat ja se vitriini.
Anonymous said…
Noi on kyllä siistejä, etenkin vikassa kuvassa. Olin tulossa pätemään komealla asiantuntevalta kuulostavalla termillä "dynaamisen näköisiä" - mutta perkele! Se oli jo käytetty :D Kyllähän se on se juttu, mikä noissa kiinnittää oman huomion. Yleensä figut tuppaavat pönöttämään ja jöpöttämään turhankin tukevasti jalat maassa ettei tikkua tarvita, mutta en ihmettele jos noiden hyllyltä alkaa yöllä kantautua pienen koripallon pompottelu.
- Snou
Malone said…
Kiitoksia, otan käyttöön ton "jöpötyksen" välittömästi. :'D
Anonymous said…
Kai tiiät mikä oleellinen ero noilla verbeillä on! >:)
Anonymous said…
Ja miten tää blogi on niin epäluuloinen ihmisyyttäni kohtaan! Joka kerta epäilee että oon robotti... mitä jos oonkin tietämättäni ollu koko elämäni ajan robotti?!
Malone said…
No, mä ajattelen, että pönötys on enemmän semmosta kun mennään olemaan johonkin oikein tärkeen näkösenä. Jöpötys enemmän semmosta törötyksen tyylistä.
Mut, jos oot täydellinen androidi, niinkun Blade Runnerissa, niin et ite edes tiedä sitä. 🤔

Popular posts from this blog

Polttopalloa ja pompadoureja

Moi, Viime aikoina on tullut katsastettua usemapikin Kunio-kun Nekketsu -sarja peli, joten jatketaan samaa aihetta. Tällä kertaa vuorossa on vuoden 1988 Nekketsu Koukou Dodgeball B u. Tästä on olemassa NES-käännös nimellä Super Dodgeball, josta on taas tuttuun tapaan häivytetty kaikki viittaukset River City-sarjaan. Tämä on järjestyksessä sarjan ensimmäinen urheilu-spinoff, joten aiemmin käsitelty jääkiekkopeli on tätä uudempi. Kuten nokkelimmat jo varmasti arvaavat, tällä kertaa Kunio kumppaneineen osallistuu polttopalloturnaukseen. Nyt ei tosin ole enää koulujen väliset ottelut, vaan joukkue kiertää ympäri maailmaa ihan MM-kisoissa. Peli on siis perus polttopalloa, jossa kaksi joukkuetta yrittää osua toisen tiimin pelaajiin vastakkaisella kenttäpuoliskolla. Molemmissa on kolme sisäkentän pelaajaa ja kolme vastustajan puoliskon ulkoreunoilla. Toisin kun perus koulun polttopallossa, yksi osuma ei polta pelaajaa, vaan tässä mätkäistään pallo päin lärviä, joka vie pisteitä el

Ajelulla tekoälyn kanssa

 Moi, Tällä viikolla on luvassa lisää PS1:n tuliaispelejä. Katsotaan, miltä vaikutti manga- ja animeklassikkoon perustuva Ghost In The Shell vuodelta 1997. Pelin on kehittänyt Exact yhteistyössä Production I.G.:n kanssa, mikä oli aika harvinaista vielä tähän aikaan. Koko hommaan on ylipäänsä panostettu keskimääräistä ysärin lisenssipeliä enemmän, sillä alkuperäisen mangan tekijä Masamune Shirow oli tiiviisti mukana pelin suunnittelussa. Oletan, että Ghost In The Shell on kaikille lukijoille jossain määrin tuttu. Jos ei ole, niin nyt kiireesti lukemaan manga tai katsomaan animeleffa. 2017 Hollywood-versiolla ei ole niin väliä, vaikka se onkin ehkä aavistuksen mainettaan parempi. Olen tehnyt Ghost In The Shellista podcastin ja mangasta youtube-videon, joten niistä voi käydä katsomassa ja kuuntelemassa tarkempia mietteitä, jos sellainen kiinnostaa.   Pelin tarina menee siten, että pelaaja on Jaosto 9:n uusi tulokasagentti ja ohjastaa Fuchikoma-mechaa erinäisissä tehtävissä. Majuri Kusanag

Super Sissit

 Moi, Tällä viikolla pelailussa on jälleen Famicomin peli, jonka ilmestyminen näinkin “myöhään” on vähän yllättävää. Se johtuu siitä, että minulla ei ollut alkuperäistä pelikasettia, ennen kuin nyt. Vuorossa on Konamin toimintapeli Super C, eli Super Contra vuodelta 1990. Contra tuskin esittelyjä kaipaa. Tai, ehkä internetiä täysin seuraamaton kaipaa, sillä peli oli Euroopassa nimellä Probotector ja Gryzor. Joka tapauksessa homman idea on simppeli, Arnoldin ja Stallonen näköiset muskelikommandot pelastavat maailman muukalaisten hyökkäykseltä tuttuun 8-bittiseen tapaan, eli loikkimalla tasoilla ja ampumalla pyssyllä Minulle Super Contra, joka muuten jännästi ei ole Super Nintendon peli, kuten kaikki muut Super-alkuiset, on meikäläiselle selvästi NESin Contrista se vähemmän tuttu, ihan sen takia, että kenelläkään tutulla tai minulla ei ollut peliä silloin aikoinaan. Ei se missään nimessä tuntematon ole, mutta peliajassa Perus Contra vs Super C on varmasti 95% vastaan 5%. Tämä on vaan hyv